AA mezoterápia

 

A MILSYS lézeres mezoterápia napjainkban az egyik legmodernebb non-invazív ( tehát tűszúrás nélküli) eljárás,melynek képviselője a német mérnönök által fejleszett Meso Laser készülék mely a lézer erejét a fókuszált elektroporációval ötvözi.

Mit jelent ez? 

 1. A lézerbesugárzás stimulája a sejteket, beinditja a működésüket valamint a kollagén termelődést.Ezen felül csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait.
 1. Az elekrtoporáció pedig képes aktív hatóanyagokat bejutattni a bőrbe.

Leginkább azoknak a hölgyeknek ajánljuk,akik szeretnék visszanyerni és megőrizni a fiatalos megjelenésüket, illetve bár még komoly esztétikai problémákkal nem küzdenek, de szeretnék megelőzni hogy az öregedés jelei láthatóvá váljanak.

A kezelés eredményeképp az arcbőr feszesebb, liftingezettebb lesz,a ráncok halványulnak a megereszkedett arcbőr eltűnik.

A hatás már az első kezelés után látható, érezhető: az arc feszesebb, hidratáltabb.

Viszont a hosszabb távú hatás sem marad el,hiszen a hatóanyagok egy olyan mély szöveti rétegbeill. sejtekbe kerülnek, melyk képesek megkötni és tárolni azokat ,ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására.

A felhasznált hatóaynagok

 • egyedülálló szuperkoncentrátumok, melyek a prémium kategóriába tartoznak
 • a lehető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák az anti -aging összetevőket: 
 1. parazsázsa
 2. hyaluronsav
 3. peptidek
 4. növényi őssejtek
 5. vitaminok...stb.
 • orvosi tisztaságúak
 • bőrgyógyászatilag teszteltek,mesterséges illatanyagokat, parabéneket nem tartalmaznak

 

A kezelést leginkább kúrában javasoljuk, mely minimum 6 alkalmas, majd a fenntartó kezelésre egyéntől függően 4-8 hetente kerülhet sor .