Dr Hauschka kezelések

 

 A termékek Németországból származó, 100%-ban natúr vagy biotermékek , sőt vegán  készítmények.

A növényeket bio- vagy biodinamikus gazdálkodásban termesztik, nem vegyszerezik, biodinamikus preparátumokat használnak.

Ezek a természetes szerek javítják a talajéletet, serkentik a növények fejlődését, egészségesebbé teszik az állatokat. 

A termékek előállítása során nagyon figyelnek a ritmikusságra is. . Nappal és sötétség, hideg és meleg, mozgás és nyugalom.

Ilyen ritmusnak teszik ki a gyógynövényt a kivonási eljárás során is. Ezért mások ezek a termékek, ezért több a Dr. Hauschka a többi gyógynövényes készítménynél. 

Maga a kezelés egy teljes lelki felüdülés, igazi relaxáló szeánsz.A klasszikus Hauska kezelés során illatos stresszoldó lábfürővel nyitunk, majd a kezek, karok ,lábak ápolása következik illatos tonikkal és ápoló krémmel.

Természetesen az arc se marad ki a kényeztetésből, erről a meleg borogatások, a nyirokstimuláló ecsetmasszázs valamint a különböző az adott bőrállapotnak megfelelő krémek és pakolások gondoskodnak.

A kezelés végén ( az illatos olajjal végzett dekoltázs masszázs és a szemfrissítő borogatás után) lehetőség van egy kellemes üde befejező smink igénylésére is, természetsen ezt is csakis 100%-ban természetes Hauschka dekorkozmetikumokkal.