Smink, szempillahosszabbítás

Smink

 

A kezelések befejezéseként alkalmazott gyógyalapozás, vagy enyhe nappali smink szalonunkban a kezelés része.

 

Fontos, hogy megfelelő dekor kozmetikummal védjük a frissen kitísztított, vagy érzékeny bőrt az őt érő környezeti ártalmakkal szemben. Sminkszereink széles választékában nagy szerepet kapnak a gyógyhatású / DR Belter/ , és az antiallergén, csak növényi és ásványi összetevőket tartalmazó, tartósító és adalékanyagmentes /Dr Hauschka/dekor kozmetikumok.

 

Szalonunk dekorkozmetikai kínálatában teljes választékkal szerepelnek a német Malu Wilz cég, illetve a szintén német Arabesque termékei. Az említett dekor kozmetikumok teszter állványunkon megtalálhatóak, kipróbálhatóak vendégeink számára, mielőtt megrendelnék a kívánt sminkeszközt.

 

Sminkesünk Diána szívesen segíti a választást szakszerű tanácsaival, akár a színvilág akár a termékfajta kérdéses. Ha pedig gyakorlati tanácsra van szüksége, többféle lehetőség között választhat, akár egy sminktanfolyamon is részt vehet, egyedül, vagy barátnőjével együtt tanulva meg az "apró titkokat".

 

Szempilla hosszabítás

 

Kedves Vendégek! Nagyon sajnáljuk, de a szempilla hosszabító szolgáltatásra jelenleg nem tudunk új vendéget fogadni! Megértéseteket köszönjük!

 

Szalonunkban lehetőséged nyílik igénybe venni az 1D classik szempilla hosszabítást. Gyakran felmerülő kérdés hogy hogyan zajlik a folyamat illetve mit jelentenek a különböző elnezevések. Az 1D classik során egy saját szempilla szállra egy műszál kerül felhelyezésre,a duplázottnál 2 ,a 3D-nél 3 és így tovább.  

 

A szempilla építés folyamata átlagosan 2 óra, erre kérjük ha teheted szemsmink nélkül érkezz!  A kész műszempillát 48 órág nem érheti víz ,majd a tartósság érdekében további odafigyelésre,ápolásra szorul. Ajánlott kerülni az olaj alapú szemcseppek és sminklemosók használatát.

 

Ha észreveszed hogy kihullik 1-2 szál nem kell megijedni! Ahogyan a hajad szálai úgy a szempilla szálak is cserélődnek, hullanak, ez egy természetes folyamat. Éppen ezért a műszempillát is tölteni kell , erre 3-4 hetente van szükség.

Ha további kérdésed van, érdeklődj telefonon,emailben vagy személyesen a szalonban!

Várunk szeretettel!