Hámlasztás, bőrmegújító kezelések

Green peel
Green peel - gyógynövényes hámlasztás

Léteznek szelídebb és drasztikusabb lehetőségek, a bőrkép, a vendég kívánsága és az évszak adta lehetőségek szerint.

Általánosan érvényes minden esetben, hogy a kezelések hatását fokozni, illetve fenntartani az ajánlott otthoni ápoló anyagok rendszeres alkalmazásával lehet.

Szintén minden kezelés után fontos a hatékony fényvédelem.

Green peel

A kezelések minden formája választható szalonunkban.

Már több mint 50 éve annak, hogy Christine Schrammek kozmetikus megalkotta a különböző bőrtípusokra gyógyírt jelentő gyógynövényes hámlasztó kezelést.Több mint 20 éve annak, hogy lánya, Christine Schrammek-Drusio bőrgyógyász és allergológus átvette a családi vállalkozás vezetését. Ettől kezdve a GREEN PEEL® módszer tudományos alapokra került

.A GREEN PEEL hámlasztó kezelés orvosilag kifejlesztett biológiai alapú módszer, kizárólag növényi hatóanyagokkal, melynek sikerességét az egész világon elismerik. Ennek a tisztán biológiai alapú hámlasztó kezelésnek az alapja egy aktív növényi hatóanyagokat tartalmazó keverék, melynek különböző elemei egymást erősítve fejtik ki hatásukat a kezelés eredményességének érdekében. Ezzel a módszerrel teljes mértékben egyénre szabottan lehet dolgozni, bőrtípustól, kortól függetlenül, a test bármely részén.

Milyen hatásai vannak a kezelésnek?

  1. fokozza a keringést, beindul a bőr természetes méregtelenítő folyamata.
  2. fokozza a mikro keringést, a bőr több oxigénhez, tápanyaghoz jut.
  3. a felső hámréteget koptatja, beindul az új sejtek képződése, minek eredményeképpen a hámban és az irha felső rétegében felgyorsul a regeneráció.
  4. növeli a kollagén termelést, fokozza a bőr rugalmasságát.
  5. a komedók (mitesszerek) kialakulását csökkenti

 

A bőr anyagcsere folyamatai aktivizálódnak, tanulmányok bizonyítják, hogy abőr szerkezete 34%-al teltebb lesz. A hámréteg 43%-al és a kötőszövet rosttartalma (kollagén) 10%-al sűrűsödik. A bőr hidratációja látványosan javul. 

Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően ma már a különböző bőrtípusok igényeinek megfelelően többféle Green Peel kezelésből választhatunk.

 

Érdeklődés

Az alábbi adatlapot kitöltve kollégánk hamarosan felkeresi

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.